Miten pärjään muutoksessa?digi1.jpg

Meillä Suomessa valmiudet käyttää digitalisaation tuomia ratkaisuja on huippuluokkaa, mutta yritykset hyödyntävät huonosti näitä liiketoimintansa kehittämiseen, tukemiseen. Jotta mahdollisuudet otetaan käyttöön, tarvitaan rohkeita päätöksiä sekä konkreettisia, loppuunasti vieviä toimenpiteitä, aikaansaavia johtajia!

Suomalaista yhteiskuntaa on muotoiltu ja muotoillaan parhaillaan uudelleen. Isot muutokset mylläävät kokoajan. Tarvitaan uusia innovaatioita, jotka osuvat asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin.

Digitalisaatio on työväline, joka luo omalta osaltaan haastavat puitteet muutosten onnistumiselle. Se haastaa meidät kyseenalaistamaan olemassa olevat toimintatavat ja luomaan ne uudelleen, entistä toimivammiksi ja joustavammiksi. Mahdollistaa johtamisen, työntekemisen paremmin, helpommin ja nopeammin.

Digitalisaatio auttaa huolehtimaan kaikkien hyvinvoinnista, ihmiskunnan eri elämänvaiheissa. Se kuinka me saadaan se toimiman ja onnistumaan, tuo omat haasteensa työelämässä, heidän johtajistolle sekä esimiehille.

Sähköisten palveluiden maailman kärkimaihin kuuluva sekä tutkitusti EU-maiden paras digiosaaminen löytyy miltä Suomesta. Menestymisen edellytykset digitalisaatiossa ovat siis mitä mainioimmat.

Jotta hyödyt saataisiin tästä ilmiöstä parhaiten esiin, sen tulee ulottua johtamisesta,työntekijöihin ja heidän osaamiseen sekä työyhteisön toiminta tapoihin.


"Digitalisaatio ei ole työn kehittämisen vaihtoehto, se on välttämättömyys. Menestyjiä ovat ne työpaikat,

jotka ensimmäisinä heräävät ja tarttuvat digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin"

 

DIGITALISOITUVA TYÖYHTEISÖ,  käy katsomassa alla oleva linkki;

https://www.youtube.com/watch?v=EAMnQkIHuY4

 

Ajatuksia perjantai-iltapäivässä; Mukavaa Viikonloppua Kaikille!

Nauttikaa Rakkaistanne <3

 

-Sanna